Blekersveld

Posted on

Geachte leden van de de raad,

Gisteren las ik de brief van het college aan de raad. Als je even denkt dat het niet erger kan na het dieptepunt van de illegale kap op het blekersveld, dan gaat het college toch weer een stapje verder.

Los van alle leugens over een vergunningsaanvraag ( die is ingetrokken, de bomen zijn namelijk allemaal al gekapt) en het heldere dwangbevel waarin het college gewezen is op maar liefst 5 wetsovertredingen, moet ik toch iets kwijt over die ‘succesvolle participatie’, althans zo leest het weg.

Wat een onzin! Er is in de buurt geen draagvlak, en zeker niet bij de direct omwonende van het blekersveld. Er is geen participatie geweest. Wellicht dat er een paar mensen zijn geweest die een kleurtje hebben mogen doorgegeven, maar we hebben geen idee wie dit zijn geweest.

Er wordt gekonkeld, geframed en gelogen door het college. En ze draven maar door met dit juridisch onhaalbare plan. U kunt het nu zelf zien, het dwangbevel loog er niet om. Ik hoor Henk nog zeggen, we doen natuurlijk niks tegen de wet….. En nu opeens wordt er wel gedacht aan de vleermuis, het parkeerterrein zou daarom niet kunnen, lees ik in de brief.  Het is machtsvertoon van een bedenkelijk allooi, en de raad staat het allemaal toe. Het pluche lonkt… Je zou er haast complotdenker van worden………

Veel wijsheid en ruggegraat toegewenst vanavond, het is nog niet te laat…..

Groet [Afzenders bekend bij de redactie]
vrijburglaan
 
PS Waar blijft onze verbindende burgemeester Roest in deze kwestie?