bezwaar tegen bomenkap op Blekersveld

Posted on

Aan:     College van burgemeester en wethouders

Postbus 201

2050 AE  Overveen

 

Beste Gemeente,

Ik maak bezwaar tegen de aanvraag kapvergunning Blekersveld in Overveen.

Ik ben geschrokken toen ik hoorde dat er weer 154 bomen gekapt gaan worden achter mijn huis. 154 Bomen omgekapt, het mag niet gebeuren.

Ik ben hier in 2012 komen wonen omdat het een mooie rustige woning is met uitzicht op groen en natuur. We leven hier rustig, kinderen spelen hier en hebben juist dat stukje natuur en rust nodig om op te groeien. Door het kappen van de bomen verdwijnt deze natuur en krijgen wij uitzicht en last van de drukke randweg. Wij hebben deze rust nodig om volledig rustig te kunnen wonen. Er wonen hier mensen die deze rust juist nodig hebben om volledig mens te kunnen zijn.

Verder maak ik bezwaar tegen de vernietiging van de mooie natuur en alle dieren die er wonen. Ik heb elke avond een egel in mijn tuin die ik eten geef. Hij slaapt in het stukje bos aan de overkant dat gekapt gaat worden. Een Bonte specht komt geregeld langs. Vogels geef ik eten die daar wonen. Vleermuisjes fladderen ’s avonds rond. Er leven ontzettend veel dieren op het veld, ook zeldzame. Wat zou het ontzettend jammer zijn als dit alles vernietigd wordt.

Met vriendelijke groet,

 

[Afzender bekend bij de redactie]