participatie-woningen-statushouders-blekersveld

Posted on

Geachte leden van de raad,

De afgelopen dagen heeft het bovenstaande artikel mij nogal bezig gehouden. Op facebook werd al door meerdere buurtbewoners en betrokkenen bij Blekersveld de vraag gesteld: “wie zijn die participanten dan toch”.  Dat is toch gek, dat je niemand kent uit de buurt die heeft meegedaan. Dan lees ik gisteren een stukje op blekersveldgroen.nl met een brief aan de raad. Dan worden mijn onderbuik gevoelens bevestigd. Er is kennelijk maar 1 bewoner geweest van het blekersveld (ja u leest het goed) die mee deed en deze bewoner werd, zo lees ik, digitaal de mond gesnoerd.

Hoe kan het dan dat er gesteld wordt dat het participatie-traject succesvol is geweest? Gaat hier dat communicatiebudget aan op?  Is dit pure domheid van de gemeente? Of zit hier iets anders achter? Toch een complot misschien? Drie fnuikende opties als u het mij vraagt.

Vanavond dus maar even van de gelegenheid gebruik gemaakt en zelf op onderzoek uitgegaan, immers spreek je een hoop buurtbewoners met Sint Maarten. En het zal u denk ik ook niks meer verbazen, niemand heeft geparticipeerd…….???

Groet [Afzender bekend bij de redactie]